Bikram Yoga For

Body & Mind

Syksyn joogatunnit

Ilmoitamme tulevista tapahtumista täällä sekä Facebookissa. Pysy kuulolla!

Lue miksi jooga on niin monipuolinen liikuntamuoto Facebook-sivuiltamme.

TULOSSA! UUSI HOT YOGA -STUDIO

Avaamme uuden Hot Yoga -studion kauppakeskus Rediin vuoden 2018 syksyn alussa. Tulemme tarjoamaan ainutlaatuisen, spa-tyylisen studion Redin neljännessä kerroksessa. Voit lukea Redin kirjoittaman esittelyn hankkeestamme täältä ja seurata studion valmistumista sekä muita tapahtumia myös Facebook-sivullamme. Ennakkovaraukset joogastudioomme voit tehdä lähettämällä postia osoitteeseen info@yogavalo.fi.

Hot Yoga Valossa

Tervetuloa Yoga Valoon. Hot Yoga -studiomme tarjoaa siistit ja viihtyisät tilat harrastaa alkuperäistä hot yogaa (Bikram jooga), jolla on tutkitusti monia myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin.

Sijainti ja tuntiaikataulu

Kaivokatu 10B, 9, kerros.
Kampin Keskus, Urho Kekkosen katu 1, 5. kerros

Tarjoamme 90 minuutin kestoisia hot yoga -tunteja.

Hinnasto

Kahden joogatunnin (á 90 min) tutustumispaketti, 20 €

Kertamaksu, 13 €

10x kortti (voimassa 3kk), 110 €

Tarinamme

Enemmän kuin jooga

Hot Yoga -studiomme tarjoaa siistit ja viihtyisät tilat harrastaa alkuperäistä hot yogaa (Bikram jooga), jolla on tutkitusti monia myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme aitoja joogakokemuksia, joissa keho ja mieli yhdistyvät mahdollistaen kehon täysipainoisen harjoituksen. Joogatunneillamme ei ole kyse pelkän joogasarjan mekaanisesta suorittamisesta, vaan oman kehon kuuntelusta ja kehon ohella mielen kehittämisestä joogaharjoituksen aikaisen meditaation avulla.

Opettaja

Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Lue lisää

Olen kotoisin Vietnamista ja elin lapsuuteni levottomassa Vietnamin sodassa. Tulin Suomeen13-vuotiaana. Eräänä yönä isä lähti kotimaasta sodan takia, me jäimme äidin kanssa Vietnamiin odottamaan. Lapsuus muuttui täysin sen yön jälkeen, traumoja tuli enemmän kuin tarpeeksi.
Onneksi tuli se ihana päivä, kun saimme taas yhteyden isään monen vuoden jälkeen. Luulimme jo isän kuolleen pakolaisleirillä. Pääsimme Suomeen, muistan vielä ihanan valkoisen lumen tuoksun! Luulimme, että kaikki on nyt hyvin, kun koko perhe on koossa. Sitten alkoi arki: vieras kulttuuri, kieli, ilman tukiverkostoa ja valtava kaipuu omasta kotimaasta, ystävistä, sukulaisista.
Ryhdyin yrittäjäksi, minulla oli paljon töitä ja vastuuta, samaan aikaan isä sairastui syöpään ja kuoli nopeasti, äiti kuoli myös nopeasti sen jälkeen suruun. Tein yhä enemmän töitä unohtaakseni surun ja sairastuin burn outiin – halusin pois tästä maailmasta.

Eräänä yönä näin makuhuoneen ulkopuolella ison valopallon, kirkkaan ja kauniin. En tiedä koska se oli ilmestynyt siihen, mutta yhtäkkiä kaikki tuli ulos kyyneleinä. Se oli terapeuttista ja puhdistavaa, olin ihan eri ihminen sen jälkeen.

Kiitokseksi tälle valokokemukselle, halusin käyttää loppuelämäni muiden auttamiseen, niin kuin minut on huomioitu ja siunattu Valon muodossa. Lähdin opiskelemaan terveyteen liittyviä asioita: hierontaa, ravitsemusta, akupunktiota, joogaa… Näiden avulla ymmärsin elämän ja terveyden salaisuuden. 

Hot Yoga

Hot Yoga -harjoitus

Hot Yoga -harjoitus  koostuu kahdesta Pranayama-hengitysharjoituksesta sekä 26:sta hathajooga-asennosta. Jokaisella asennolla on omat vaikutuksensa kehossa.

Terveysvaikutukset

Hotjoogaharjoituksen aikana harjoitettu syvähengitys ja meditaatio vaikuttavat kehon lisäksi mieleen rauhoittavasti ja se heijastuu psyykkiseen hyvinvointiimme.

Muut Palvelut

Yksityistunnit

Järjestämme viikkotuntien ohella yksityistunteja yrityksille ja muille ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

Meditaatio- ja mindfulness kurssit

Keskitymme sekä kehoon että mieleen. Meditaation ja mindfulnessin on osoitettu olevan hyväksi koko kehon hyvinvoinnille. Tietoa tulevista kursseista julkaistaan myöhemmin.

 

Joogamatkat

Järjestämme 10 päivän pituisia joogamatkoja Vietnamiin sekä 7 päivän mittaisia joogamatkoja Ranskan Rivieralle. Tiedotamme tulevista matkoista etusivulla.

 

Joogaohjaajakoulutus

Tulossa.

Referenssit

 • Olen kokeillut monia eri lajeja, mm. crossfitia, spinningia, body pumpia, mutta hot jooga vie kuitenkin voiton. Todella monipuolinen laji, joka kehittää kunnon lisäksi myös tasapainoa ja notkeutta. Siksi varasin yksityistunnin myös yritykseni työntekijöille ja se otettiin hyvin vastaan.

  Antti Parviainen
  Partner, Innovestor
 • Bikram jooga on mahtava apu stressin hallinnassa. Vaikka olisin kuinka stressaantunut ennen tunnille menoa, stressi jää aina joogasaliin ja tunnin jälkeen mieli on ihanan kevyt.

  Kirsi Kautiainen
  Terveystalousasiantuntija
 • Kokeilin ensimmäistä kertaa Hanin vetämänä hot joogaa ja tulokset olivat huikeat. Paino tippui, energiataso nousi, verenpaine palautui normaaliksi ja tyypin 2 diabetes on kohta sekin tipotiessään. Ihana plussa on meditaation tuoma rauha ja ilo.

  Anne Stolt
  Creative Director, Puremo