Hot Yoga Helsinki for

Body & Mind

Hotjoogastudio Yoga Valo Helsingissä

Yoga Valo -joogastudiomme sijaitsee kauppakeskus Redissä.  Tuntejamme ovat mm. Yin Yoga, Tiibetiläinen Energia jooga sekä Hot Yoga 26+2. Lisätietoja: info@yogavalo.fi. Tervetuloa joogaamaan Helsingin upeimmalle hotjoogastudiolle.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 23.1.2022 sulkumääräyksen perusteella joogastudio on muiden Helsingin ja Uudenmaan sairaanohoitopiirin alueen liikunta- ja virkistystilojen kanssa suljettuna ainakin 7.2.2022 asti.

Tuntiaikataulut ja tuntivaraukset:  VARAA TUNTI TÄSTÄ

Joogakortit ja hinnasto:  OSTA KORTTI TÄSTÄ


Uusi hotjooga-studio Yoga Valo
 kauppakeskus REDI:ssä. Redi jakautuu kahteen osaan, Sköneen ja Stadiin. Meidät löytää Stadi-puolen ylimmästä, 4. kerroksesta.

Tervetuloa tunneille!

Hyvä tietää

 

Joogatunnit sopivat kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Hot Yoga 26+2 tunnit ovat tunneista raskaimpia, jolloin on pidettävä nesteytyksestä huolta jo edeltävänä päivänä. Yin Yoga on joogatunneista rauhallisin.

Meiltä voit myös vuokrata joogamaton (3 €) ja pyyhkeen (3 €). Muista tarkistaa tuntiaikataulu ennen lähtöäsi studiolle, ettei siihen ole tullut muutoksia. Tervetuloa lämpimään!

Hotjoogaa Yoga Valo Helsinki -studiossa

Uusi hot yoga -studio on avattu 
Helsingin Kalasatamassa
sijaitsevassa kauppakeskus
REDI:issä. 
Tarjoamme siistit ja viihtyisän ylelliset 
puitteet harjoittaa joogaa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sijainti 

Hermannin rantatie 5, Helsinki Kalasatama
Kauppakeskus REDI, 4. krs

Meille löytää helposti autolla, bussilla, metrolla, fillarilla tai vaikka veneellä. Kauppakeskus muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, Skönestä ja Stadista. Joogastudiomme sijaitsee Stadi-puolen ylimmässä, 4. kerroksessa jonne pääsee Koirahissillä. Tervetuloa tunneille!

Hinnasto

Tutustumiskäynti 10 €

Uusille asiakkaille viikkokortti (sis. maton ja pyyhkeen) 30 €

Drop-in / kertakäynti  16 €

Viikkokortti (sis. maton ja pyyhkeen) 50 €

Sarjakortit
5x   kortti, voimassa   6kk        70€
10x kortti, voimassa   9kk       135€
15x kortti, voimassa  12kk      190€
20x kortti, voimassa 12kk      220€

Kuukausikortit                           
1 kuukausi       135 €
3 kuukautta    345 €
6 kuukautta    625 €
12 kuukautta   990 €

Aamutunnit (ma-pe, klo 15 asti)
Drop-In    10€ , 10x sarjakortti   90 €

Mattovuokra 3 €

Mattopyyhevuokra 3 €

Tarinamme - Hot Yoga 26+2, Tiibetiläinen energia jooga, meditaatio

Enemmän kuin jooga.

Hotjoogastudiomme tarjoaa siistit ja viihtyisän ylelliset tilat harrastaa montaa eri joogalajia.

Tuntivalikoimaamme kuuluu esimerkiksi Hot Yoga 26+2, jolla on tutkitusti monia myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin.

Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme aitoja joogakokemuksia, joissa keho ja mieli yhdistyvät mahdollistaen kehon täysipainoisen harjoituksen. Joogatunneillamme ei ole kyse pelkän joogasarjan mekaanisesta suorittamisesta, vaan oman kehon kuuntelusta ja kehon ohella mielen kehittämisestä joogaharjoituksen aikaisen meditaation avulla.

jooga helsinki kauppakeskus redissä

Vastaava joogaopettaja, Therapy Yoga Master, Hani Rautakorpi

Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Lue lisää

Olen kotoisin Vietnamista ja elin lapsuuteni levottomassa Vietnamin sodassa. Tulin Suomeen 13-vuotiaana. Eräänä yönä isä lähti kotimaasta sodan takia, me jäimme äidin kanssa Vietnamiin odottamaan. Lapsuus muuttui täysin sen yön jälkeen, traumoja tuli enemmän kuin tarpeeksi.
Onneksi tuli se ihana päivä, kun saimme taas yhteyden isään monen vuoden jälkeen. Luulimme jo isän kuolleen pakolaisleirillä. Pääsimme Suomeen, muistan vielä ihanan valkoisen lumen tuoksun! Luulimme, että kaikki on nyt hyvin, kun koko perhe on koossa. Sitten alkoi arki: vieras kulttuuri, kieli, ilman tukiverkostoa ja valtava kaipuu omasta kotimaasta, ystävistä, sukulaisista.
Ryhdyin yrittäjäksi, minulla oli paljon töitä ja vastuuta, samaan aikaan isä sairastui syöpään ja kuoli nopeasti, äiti kuoli myös nopeasti sen jälkeen suruun.
Jäin yhtäkkiä tyhjyyden päälle, en pystynyt käsittelemään vanhempieni kuolemaa. Tein yhä enemmän töitä unohtaakseen surun, lopputuloksena sain burn outin ja halusin lähteä pois tästä kärsivästä maailmasta.
Eräänä yönä taas valvoessani mietin lähinnä, miten voisin elämäni lopettaa nopeasti. Yhtäkkiä näin makuhuoneen ulkopuolella ison valopallon, kirkkaan ja kauniin. En tiedä koska se oli ilmestynyt siihen, mutta yhtäkkiä kaikki tuli ulos kyyneleinä. Koko elämäni lapsuudesta siihen päivään asti. Siihen taisi mennä koko yö, kunnes nukahdin.
Aamulla heräsin ja luulin, että se oli unta, mutta silmät olivat niin turvoksissa, että tiesin jotain hyvin erikoista tapahtuneen.
Se oli terapeuttista ja puhdistavaa, olin ihan eri ihminen sen jälkeen. Tajusin, että vaikka joskus tuntuu, että elämässä ei ole mitään järkeä ja se on epäreilu meitä kohtaan, meitä tarkastellaan ja suojellaan tarvittaessa, emme ole yksin.
Kiitokseksi tälle valokokemukselle, halusin käyttää loppuelämäni muiden auttamiseen, niin kuin minut on huomioitu ja siunattu Valon muodossa. Lähdin opiskelemaan terveyteen liittyviä asioita: hierontaa, ravitsemusta, akupunktiota, joogaa… Näiden avulla ymmärsin elämän ja terveyden salaisuuden. Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Hot jooga

Hot Yoga 26+2 -harjoitus

Hotjoogaharjoitus  koostuu kahdesta Pranayama-hengitysharjoituksesta sekä 26:sta hathajooga-asennosta. Jokaisella asennolla on omat vaikutuksensa kehossa.

Joogan vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen

Jooga ja erityisesti hotjooga vaikuttavat tehokkaasti ja monella tavoin terveyteen.

Muut palvelut

Yksityistunnit

Järjestämme viikkotuntien ohella yksityistunteja yrityksille ja muille ryhmille. Meiltä saat myös henkilökohtaista ohjausta tai pienryhmälle järjestettyjä tunteja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

Meditaatio- ja mindfulness kurssit

Keskitymme niin kehoon kuin mieleen. Meditaatio ja mindfulness ovat tärkeitä yleiseen hyvinvointiin. Me olemme panostaneet erityisesti näihin harjoituksiin ja tarjoamme mm. ilmaiseksi mahdollisuuden tulla arkipäivisin tuntien välissä rauhoittumaan arjen kiireistä rauhoittavassa ympäristössä. 

 

Joogamatkat

Järjestämme 10 päivän mittaisia hyvinvointimatkoja Vietnamiin. Tiedotamme tulevista matkoista etusivulla ja Facebookissa.

 

Joogaohjaajakoulutus

Kiinnostaako sinua työ hotjoogaohjaajana? Koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia. Lue lisää ja Ota yhteyttä.

Asiakkaiden kertomaa

 • Erinomainen tunnelma! Osaavat ohjaajat ja mukava henkilökunta.

 • Maailman paras joogastudio!

 • Upea uusi hotjoogapaikka jossa kohtaavat kaunis sisältö sekä ulkokuori.

Hot yoga in Yoga Valo

Welcome to Yoga Valo. Our hot yoga studio offers a clean and cozy place to do the original Tibetian and Bikram hot yoga.

Tibetian yoga is suitable for beginner and intermediate level yogists, while 90 minute Bikram requires a bit more physical stamina.  

 Location and schedule

Kauppakeskus REDI, 4th floor
Arielinkatu 16, 00540 Helsinki

We offer 30 to 90-minute hot yoga classes according to the weekly schedule.

Price List

See above

 

Story About Us

It's more than yoga

Our hot yoga studio offers a clean and cozy place to do the original hot yoga (Bikram Yoga) which has many beneficial impacts on physical, mental and spiritual well beign. which has many beneficial impacts on physical, mental and spiritual well being. Our principle is to give you real yoga experiences combining your body and mind in a holistic way. In our yoga classes you do not just undertake the Bikram asana series mechanically but you learn to listen to your body and develop your mind with the help of meditation during the yoga practice.

Instructor

Hani Rautakorpi

Why do we get sick? How could we remain healthy? Why do we have ego? And what is the meaning of life? Yoga Valo (means Yoga Light in English) is a monument and a gesture of gratitude for my wonderful Light experience. I would like to put that Light and Energy to the body and soul of every single person, to all the dark parts of human life.

Read the whole story

I am originally from Vietnam and I spent my childhood in the middle of gruesome Vietnam war. I came to Finland at the age of 13. One night my father left home because of the war and I was left alone with my mother in Vietnam to wait my father’s return. My childhood changed completely after that night and I got more than enough traumas. That wonderful day finally came when we were connected to my father again after many years. We had already thought that he had died in a refugee camp. We were able to go to Finland. I still remember the smell of incredible white snow. We thought that everything would be OK now when we were all together. Then the normal daily life started: foreign culture and language, with no safety net around us and awful feeling of missing home land, friends and relatives.

I became an entrepreneur, I had a lot of work and responsibilities. At the same time my father got cancer and died from it very fast. My mother died soon after that because of sorrow. In order to forget the sorrow I worked even more and burned out – I wanted to escape this world. One night I saw a big, bright and beautiful light ball outside my bedroom window. I don’t know when it had appeared there but it helped all the sorrows to come out in the form of tears. It was very therapeutic and purifying, I was a different person after that experience.

As a gratitude for this light experience I wanted to dedicate the rest of my life helping other people, as I was notified and blessed as a form of the Light. I started studying health related issues: massage, nutrition, acupuncture, yoga. With the help of these I realised the secret of life and health.

Why do we get sick? How could we remain healthy? Why do we have ego? And what is the meaning of life? Yoga Valo (means Yoga Light in English) is a monument and a gesture of gratitude for my wonderful Light experience. I would like to take that Light and Energy to the body and soul of every single person, to all the dark parts of human life.

Hot Yoga

Hot yoga practice

The hot yoga practice at Yoga Valo consists of two Pranayama breathing exercise and 26 Hatha Yoga asanas. Each asana has its own effects in the body. You can read the descriptions of all asanas if you follow the button below.

Health benefits

Our knowledge is based on modern  scientific research combined with many years of practice. The hot yoga at Yoga Valo holistically benefits the body and mind, tunes hormones, compliments weight control, improves heart condition and strengthens the bones.

Other Services

Private classes

In addition to the weekly classes we organise private classes to companies and other groups. Please, contact us and ask for an offer.

 

Meditation and mindfulness courses

We focus on both body and mind. Meditation and mindfulness is proven to be beneficial for whole body well-being. Information on the forthcoming courses will be published later.

 

Yoga trips

We organize 10-day yoga trips to Vietnam and 7-day yoga trips to French Riviera. Information on the upcoming trips will be published in the main page.

Yoga teacher training

Coming soon.

References

 • I have tried many sports, e.g. crossfit, spinning, body pump, but hot yoga beats them all. It’s a very diverse form of sport as in addition to physical fitness it develops also balance and flexibility. In addition to doing hot yoga myself I booked a private class to my employees and they liked it a lot, too.

  Antti Parviainen
  Partner at Innovestor
 • Bikram Yoga is a great aid in stress management. No matter how stressed I was before the yoga class the stress always stays in the yoga studio, and after the class my mind is nice and light.

  Kirsi Kautiainen
  Health economist
 • I tried hot yoga for the first time in Hani’s class and the results were amazing: I lost weight, energy levels increased, blood pressure got back to normal and type 2 diabetes will also be totally gone soon. I also love the peace and joy after the meditation during the class.

  Anne Stolt
  Creative Director at Puremo