Hot Yoga Helsinki for

Body & Mind

6.6.2018

Kaikki sarja- ja kuukausikortit ennakkoon -20% verkkokaupastamme.

Hanki kortti itsellesi tai ystävällesi TÄSTÄ

Hot yoga-studiomme ovet avautuvat kauppakeskus REDI:n avajaisten yhteydessä 20.9.2018.

Energy workshop, coming soon

Hotjoogaa Yoga Valo Helsinki -studiossa

Hotjoogastudiomme avataan
Helsingin Kalasatamassa
sijaitsevaan kauppakeskus
REDI:in 20.9.2018.
Tarjoamme siistit ja viihtyisän ylelliset 
puitteet harjoittaa
alkuperäistä tiibetiläistä joogaa,
Bikram joogaa sekä meditaatiota. 

Sijainti 

Arielinkatu 16, Helsinki
Kauppakeskus REDI, 4. krs

Meille löytää helposti autolla, bussilla, metrolla, fillarilla tai vaikka veneellä. Kalasataman metropysäkillä sinun tarvitsee nousta vain yksi kerros ja olet perillä!

Joogatuntien hinnat

Drop-in   20 €

Sarjakortit
5x      85 €
10x    160 €
15x    230 €
20x   280 €

Kuukausikortit                           
1 kuukausi       160 €
3 kuukautta    430 €
6 kuukautta    800 €
12 kuukautta   1 300 €

 

Tarinamme - Hot yoga, Bikram yoga, Tiibetiläinen jooga, meditaatio

Enemmän kuin jooga.

Hotjoogastudiomme tarjoaa siistit ja viihtyisän ylelliset tilat harrastaa alkuperäistä hotjoogaa (Bikram jooga), jolla on tutkitusti monia myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin.

Tiibetiläistä energiajoogaa on tarjolla perus- ja edistyneemmät tunnit.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden meditaatioon, tuntien välissä arkipäivisin aivan ilmaiseksikin. Tervetuloa rauhoittumaan ja maadoittamaan itsesi kaupungin ja arjen kiireistä.

Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme aitoja joogakokemuksia, joissa keho ja mieli yhdistyvät mahdollistaen kehon täysipainoisen harjoituksen. Joogatunneillamme ei ole kyse pelkän joogasarjan mekaanisesta suorittamisesta, vaan oman kehon kuuntelusta ja kehon ohella mielen kehittämisestä joogaharjoituksen aikaisen meditaation avulla.

Vastaava joogaopettaja, hyvinvointivalmentaja, Hani Rautakorpi

Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Body & Mind

Lue lisää

Olen kotoisin Vietnamista ja elin lapsuuteni levottomassa Vietnamin sodassa. Tulin Suomeen 13-vuotiaana. Eräänä yönä isä lähti kotimaasta sodan takia, me jäimme äidin kanssa Vietnamiin odottamaan. Lapsuus muuttui täysin sen yön jälkeen, traumoja tuli enemmän kuin tarpeeksi.
Onneksi tuli se ihana päivä, kun saimme taas yhteyden isään monen vuoden jälkeen. Luulimme jo isän kuolleen pakolaisleirillä. Pääsimme Suomeen, muistan vielä ihanan valkoisen lumen tuoksun! Luulimme, että kaikki on nyt hyvin, kun koko perhe on koossa. Sitten alkoi arki: vieras kulttuuri, kieli, ilman tukiverkostoa ja valtava kaipuu omasta kotimaasta, ystävistä, sukulaisista.
Ryhdyin yrittäjäksi, minulla oli paljon töitä ja vastuuta, samaan aikaan isä sairastui syöpään ja kuoli nopeasti, äiti kuoli myös nopeasti sen jälkeen suruun.
Jäin yhtäkkiä tyhjyyden päälle, en pystynyt käsittelemään vanhempieni kuolemaa. Tein yhä enemmän töitä unohtaakseen surun, lopputuloksena sain burn outin ja halusin lähteä pois tästä kärsivästä maailmasta.
Eräänä yönä taas valvoessani mietin lähinnä, miten voisin elämäni lopettaa nopeasti. Yhtäkkiä näin makuhuoneen ulkopuolella ison valopallon, kirkkaan ja kauniin. En tiedä koska se oli ilmestynyt siihen, mutta yhtäkkiä kaikki tuli ulos kyyneleinä. Koko elämäni lapsuudesta siihen päivään asti. Siihen taisi mennä koko yö, kunnes nukahdin.
Aamulla heräsin ja luulin, että se oli unta, mutta silmät olivat niin turvoksissa, että tiesin jotain hyvin erikoista tapahtuneen.
Se oli terapeuttista ja puhdistavaa, olin ihan eri ihminen sen jälkeen. Tajusin, että vaikka joskus tuntuu, että elämässä ei ole mitään järkeä ja se on epäreilu meitä kohtaan, meitä tarkastellaan ja suojellaan tarvittaessa, emme ole yksin.
Kiitokseksi tälle valokokemukselle, halusin käyttää loppuelämäni muiden auttamiseen, niin kuin minut on huomioitu ja siunattu Valon muodossa. Lähdin opiskelemaan terveyteen liittyviä asioita: hierontaa, ravitsemusta, akupunktiota, joogaa… Näiden avulla ymmärsin elämän ja terveyden salaisuuden. Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Hot jooga

Bikram jooga -harjoitus

Hotjoogaharjoitus  koostuu kahdesta Pranayama-hengitysharjoituksesta sekä 26:sta hathajooga-asennosta. Jokaisella asennolla on omat vaikutuksensa kehossa.

Joogan vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen

Jooga ja erityisesti hotjooga vaikuttavat tehokkaasti ja monella tavoin terveyteen.

Muut palvelut

Yksityistunnit

Järjestämme viikkotuntien ohella yksityistunteja yrityksille ja muille ryhmille. Meiltä saat myös henkilökohtaista ohjausta tai pienryhmälle järjestettyjä tunteja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

Meditaatio- ja mindfulness kurssit

Keskitymme niin kehoon kuin mieleen. Meditaatio ja mindfulness ovat tärkeitä yleiseen hyvinvointiin. Me olemme panostaneet erityisesti näihin harjoituksiin ja tarjoamme mm. ilmaiseksi mahdollisuuden tulla arkipäivisin tuntien välissä rauhoittumaan arjen kiireistä rauhoittavassa ympäristössä. 

 

Joogamatkat

Järjestämme 10 päivän mittaisia hyvinvointimatkoja Vietnamiin. Tiedotamme tulevista matkoista etusivulla ja Facebookissa.

 

Joogaohjaajakoulutus

Kiinnostaako sinua työ hotjoogaohjaajana? Koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

What our clients say

  • Olen kokeillut monia eri lajeja, mm. crossfitia, spinningia, body pumpia, mutta hot jooga vie kuitenkin voiton. Todella monipuolinen laji, joka kehittää kunnon lisäksi myös tasapainoa ja notkeutta. Siksi varasin yksityistunnin myös yritykseni työntekijöille ja se otettiin hyvin vastaan.

    Antti Parviainen
    Partner, Innovestor
  • Kokeilin ensimmäistä kertaa Hanin vetämänä hot joogaa ja tulokset olivat huikeat. Paino tippui, energiataso nousi, verenpaine palautui normaaliksi ja tyypin 2 diabetes on kohta sekin tipotiessään. Ihana plussa on meditaation tuoma rauha ja ilo.

    Anne Stolt