fbpx

Hot Yoga Helsinki for

Body & Mind

Hotjoogastudio Yoga Valo Helsingissä

Yoga Valo -joogastudiomme sijaitsee kauppakeskus Redissä.  Tarjoamme mm. Yin-joogaa, Tiibetiläistä Energiajoogaa sekä Bikram-joogaa. Lisätietoja: info@yogavalo.fi. Tervetuloa joogaamaan Helsingin upeimmalle hotjoogastudiolle.

Tuntiaikataulut ja tuntivaraukset:  VARAA TUNTI TÄSTÄ

Joogakortit ja hinnasto:  OSTA KORTTI TÄSTÄ

Yoga Valo Osakeanti: LUE LISÄÄ

Uusi hotjooga-studio Yoga Valo kauppakeskus REDI:ssä. Redi jakautuu kahteen osaan, Sköneen ja Stadiin. Meidät löytää Stadi-puolen ylimmästä, 4. kerroksesta.

Tervetuloa tunneille!

Hyvä tietää

Joogatunnit sopivat kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Bikram-joogatunnit ovat tunneista raskaimpia, jolloin on pidettävä nesteytyksestä huolta jo edeltävänä päivänä. Yin Yoga on joogatunneista rauhallisin.

Meiltä voit myös vuokrata joogamaton (3 €) ja pyyhkeen (2 €). Muista tarkistaa tuntiaikataulu ennen lähtöäsi studiolle, ettei siihen ole tullut muutoksia. Tervetuloa lämpimään!

Hotjoogaa Yoga Valo Helsinki -studiossa

Uusi hot yoga -studio on avattu 
Helsingin Kalasatamassa
sijaitsevassa kauppakeskus
REDI:issä. 
Tarjoamme siistit ja viihtyisän ylelliset 
puitteet harjoittaa joogaa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sijainti 

Hermannin rantatie 5, Helsinki Kalasatama
Kauppakeskus REDI, 4. krs

Meille löytää helposti autolla, bussilla, metrolla, fillarilla tai vaikka veneellä. Kauppakeskus muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, Skönestä ja Stadista. Joogastudiomme sijaitsee Stadi-puolen ylimmässä, 4. kerroksessa jonne pääsee Koirahissillä. Tervetuloa tunneille!

Hinnasto

Tutustumiskäynti 10 €

Drop-in   16 €

Viikkokortti (sisältää maton ja pyyhkeen) 50 €

Sarjakortit
5x      70 €
10x    135 €
15x    190 €
20x   220 €

Kuukausikortit                           
1 kuukausi       135 €
3 kuukautta    345 €
6 kuukautta    625 €
12 kuukautta   990 €

Aamutunnit (ma-pe, klo. 15 asti)
Drop-In    10€

Mattovuokra 3 €

Mattopyyhevuokra 2 €

Tarinamme - Hot yoga, Bikram yoga, Tiibetiläinen jooga, meditaatio

Enemmän kuin jooga.

Hotjoogastudiomme tarjoaa siistit ja viihtyisän ylelliset tilat harrastaa montaa eri joogalajia.

Tuntivalikoimaamme kuuluu esimerkiksi Bikram jooga, jolla on tutkitusti monia myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin.

Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme aitoja joogakokemuksia, joissa keho ja mieli yhdistyvät mahdollistaen kehon täysipainoisen harjoituksen. Joogatunneillamme ei ole kyse pelkän joogasarjan mekaanisesta suorittamisesta, vaan oman kehon kuuntelusta ja kehon ohella mielen kehittämisestä joogaharjoituksen aikaisen meditaation avulla.

jooga helsinki kauppakeskus redissä

Vastaava joogaopettaja, Therapy Yoga Master, Hani Rautakorpi

Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Lue lisää

Olen kotoisin Vietnamista ja elin lapsuuteni levottomassa Vietnamin sodassa. Tulin Suomeen 13-vuotiaana. Eräänä yönä isä lähti kotimaasta sodan takia, me jäimme äidin kanssa Vietnamiin odottamaan. Lapsuus muuttui täysin sen yön jälkeen, traumoja tuli enemmän kuin tarpeeksi.
Onneksi tuli se ihana päivä, kun saimme taas yhteyden isään monen vuoden jälkeen. Luulimme jo isän kuolleen pakolaisleirillä. Pääsimme Suomeen, muistan vielä ihanan valkoisen lumen tuoksun! Luulimme, että kaikki on nyt hyvin, kun koko perhe on koossa. Sitten alkoi arki: vieras kulttuuri, kieli, ilman tukiverkostoa ja valtava kaipuu omasta kotimaasta, ystävistä, sukulaisista.
Ryhdyin yrittäjäksi, minulla oli paljon töitä ja vastuuta, samaan aikaan isä sairastui syöpään ja kuoli nopeasti, äiti kuoli myös nopeasti sen jälkeen suruun.
Jäin yhtäkkiä tyhjyyden päälle, en pystynyt käsittelemään vanhempieni kuolemaa. Tein yhä enemmän töitä unohtaakseen surun, lopputuloksena sain burn outin ja halusin lähteä pois tästä kärsivästä maailmasta.
Eräänä yönä taas valvoessani mietin lähinnä, miten voisin elämäni lopettaa nopeasti. Yhtäkkiä näin makuhuoneen ulkopuolella ison valopallon, kirkkaan ja kauniin. En tiedä koska se oli ilmestynyt siihen, mutta yhtäkkiä kaikki tuli ulos kyyneleinä. Koko elämäni lapsuudesta siihen päivään asti. Siihen taisi mennä koko yö, kunnes nukahdin.
Aamulla heräsin ja luulin, että se oli unta, mutta silmät olivat niin turvoksissa, että tiesin jotain hyvin erikoista tapahtuneen.
Se oli terapeuttista ja puhdistavaa, olin ihan eri ihminen sen jälkeen. Tajusin, että vaikka joskus tuntuu, että elämässä ei ole mitään järkeä ja se on epäreilu meitä kohtaan, meitä tarkastellaan ja suojellaan tarvittaessa, emme ole yksin.
Kiitokseksi tälle valokokemukselle, halusin käyttää loppuelämäni muiden auttamiseen, niin kuin minut on huomioitu ja siunattu Valon muodossa. Lähdin opiskelemaan terveyteen liittyviä asioita: hierontaa, ravitsemusta, akupunktiota, joogaa… Näiden avulla ymmärsin elämän ja terveyden salaisuuden. Miksi sairastumme? Miten voisimme pysyä terveinä? Miksi meillä on ego? Ja mitä on elämän tarkoitus.
Yoga Valo on muisto ja kiitollisuus ihanalle Valon kokemukselle. Haluaisin viedä sitä Valoa ja Energiaa, joka ihmisen kehoon ja sieluun, joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

hani rautakorpi jooga opettaja kouluttaja

Hot jooga

Bikram jooga -harjoitus

Hotjoogaharjoitus  koostuu kahdesta Pranayama-hengitysharjoituksesta sekä 26:sta hathajooga-asennosta. Jokaisella asennolla on omat vaikutuksensa kehossa.

Joogan vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen

Jooga ja erityisesti hotjooga vaikuttavat tehokkaasti ja monella tavoin terveyteen.

Muut palvelut

Yksityistunnit

Järjestämme viikkotuntien ohella yksityistunteja yrityksille ja muille ryhmille. Meiltä saat myös henkilökohtaista ohjausta tai pienryhmälle järjestettyjä tunteja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

Meditaatio- ja mindfulness kurssit

Keskitymme niin kehoon kuin mieleen. Meditaatio ja mindfulness ovat tärkeitä yleiseen hyvinvointiin. Me olemme panostaneet erityisesti näihin harjoituksiin ja tarjoamme mm. ilmaiseksi mahdollisuuden tulla arkipäivisin tuntien välissä rauhoittumaan arjen kiireistä rauhoittavassa ympäristössä. 

 

Joogamatkat

Järjestämme 10 päivän mittaisia hyvinvointimatkoja Vietnamiin. Tiedotamme tulevista matkoista etusivulla ja Facebookissa.

 

Joogaohjaajakoulutus

Kiinnostaako sinua työ hotjoogaohjaajana? Koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia. Lue lisää ja Ota yhteyttä.

Asiakkaiden kertomaa

  • Erinomainen tunnelma! Osaavat ohjaajat ja mukava henkilökunta.

  • Maailman paras joogastudio!

  • Upea uusi hotjoogapaikka jossa kohtaavat kaunis sisältö sekä ulkokuori.