fbpx

Flunssa pois Rakkaudella

Suomessa sairastutaan paljon flunssaan. Aina välillä kuullaan, että jotain on taas liikkeellä. Kesällä flunssaa on vähemmän, koska silloin Yang-Energia on parhaimmillaan.
Ei saisi pitää normaalina, että sairastutaan pari kertaa vuodessa flunssaan. Flunssa on merkki kehon Epätasapainosta. Kun olet tietoinen kehostasi, et sairastele kovin helposti.
Sairaus pystyy tunkeutumaan kehoosi vain silloin, kun siinä on heikko kohta eli Energikentässäsi on reikkiä. Flunssa on yin-sairaus joten se myös tarkoittaa sitä, että kehossa hallitsee Yin-Energiaa.
Kun alkaa tuntumaan, että kurkku on vähän kipeä, sinulla on vähän lämpöä tai nenä vuotaa, keho on heti säädettävä tasapainoon sinä samana päivänä. Pitää lopettaa syömästä ja juomasta yin-ruokia ja -juomia. Niitä ovat esimerkiksi sokeri, nopeat hiilarit, jäätelö, salaatit, hedelmät, kylmät juomat, maito, kahvi ja marjajuomat.
Kun keho sairastuu, se kaipaa lepoa. Silloin syödään ja juodaan vähemmän, eikä missään tapauksessa saa tehdä töitä, vaan on oltava sairaslomalla.
Kun energikentässä on reikiä, silloin pitää ladata Energiaa nukkumisella ja levolla. Lepää Fyysisesti ja Henkisesti.
Kun lapsesi on kipeä ja kuume nousee, hiero heti hänen jalkoja esimerkiksi tiikeribalsamilla kunnes ne ovat lämpimät. Sen jälkeen paksut sukat jalkoihin ja pidetään lämpiminä pari päivää. Kun hoidat oikein, flunssa lähtee parissa päivässä.
Ole läsnä ja pidä lapsesi lähelläsi kun hän on kipeä. Osoita että rakastat häntä ja että hän voi turvallisesti levätä ja nukkua vierelläsi vaikka koko päivän. Kun ihminen nukkuu, keho vahvistuu, korjaa rasitteita ja epätasapainoa. Anna lapsellesi 2 päivää, niin ei tarvitse hoitaa koko viikon tai pahimmillaan pari viikkoa.

/ Hani