fbpx

Hyvyys

Melkein koko elämämme joudumme yrittämään ja taistelemaan elämän sekä ihmisten kanssa, jotta saamme mitä haluamme. Teemme kovasti töitä piittaamatta omasta hyvinvoinnista ja terveydestämme. Haluamme omistaa mahdollisimman paljon välittämättä siitä, että tekomme saattaa aiheuttaa meille kipuja ja vahinkoa.
Elämme pelossa ja olemme tarkkana siitä, ettei kukaan vie meiltä rahaa tai mainetta. Ihmiset pitävät omista asioistaan hyvin tiukoin käsin kiinni, ja elävät pelossa ja tekevät kaikkensa, ettei kukaan vie Minun omistamaa. Maailmankaikkeuden laki on kuitenkin niin, että kaikki liikkuu ja muuttuu tauotta. Jos haluat pitää omistamistasi asioista kiinni muuttumattomina, on se hyvin luonnoton teko.
Kaikki ovat lainassa tässä maailmassa. Jos tulit tähän maailmaan tyhjin käsin, niin tyhjin käsin lähdet myös. Elämän tarkoitus ei ole hankkia mainetta ja omaisuutta, vaan me olemme täällä kehittämässä itseämme. Raha voi olla meille uskollinen palvelija tai joudut sen palvelijaksi, riippuen siitä kuinka me haluamme elämäämme elää. Myös menettämisen pelko aiheuttaa meille paljon stressiä.
Olemme valmiita loukkaamaan toisiamme sanoilla ja teoilla, jotta toiset ymmärtäisivät, että tämä on Minun ja sinä et sitä saa. Jos ymmärrämme miten Karma toimii, niin meidän ei tarvitse enää taistella. Se mikä kuuluu sinulle, niin kukaan muu ei voi sitä varastaa tai viedä. Se mitä et ansaitse, niin se menee pois sinun luota, vaikka miten yrität taistella vastaan.
Samoin kuten pitäisit hiekkaa käsissäsi, mitä enemmän puristat, sitä nopeammin sitä valuu pois. Karman laki on sellainen, että jos haluat saada paljon, sinun pitää antaa paljon. Kaikki teot ja ajatukset mitä lähetät ulos, tulevat myös takaisin sinulle.
Uskalla antaa hyvää ja suoda mahdollisuuksia muille. Niin kuin jos jaat tulta muille, oma kynttiläsi ei sen takia sammu. Jos haluat saada paljon elämästä, värähtele myös korkealla. Kaikki positiiviset asiat nostattavat energiatasoasi ja negatiiviset taas laskevat. Et voi saada hyvää elämänlaatua, jos värähtelet matalalla.
Unohda pelko ja laskelmointi. Unohda kateus ja negatiivisuus. Uskalla elää ja antaa. Luota Karman lakiin. Elä avoimin sydämin ja avoimin käsin, niin tulet saamaan enemmän kuin menetät.

/ Hani