fbpx

Jooga Ohjaaja Koulutus

Haaveiletko joogaopettajan ammatista, mutta et tiedä mistä aloittaa ja mikä joogalaji sopii sinulle?

Joogapolku on elämänmuutoksen polku. Joogaopettaminen ei ole vain ammatti, vaan se on elämäntapa.
Se on kotimatka takaisin omaan Sieluun ja omaan tietoisuuteen.
Joogalajeja on monta, mutta tarkoitus on vain yksi ja sama, Tietoisuus.

hani rautakorpi jooga opettaja kouluttaja

Kuka minä olen?

Olen 15 vuotta opiskellut hyvinvointia. Oma kehoni on laboratorioni.
15 vuoden jälkeen tajusin, että ihmisen hyvinvointi kostuu kolmesta pilarista: Ravitsemus, Keho ja Mieli. Kaikki on Energiaa. Energia vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen, ajattelutapaan ja luonnollisesti ihmisen Kohtaloon.
On vaikea olla onnellinen, jos kehossa on kipuja Fyysisesti ja Henkisesti. On vaikea rakastaa muita, jos ei osaa rakastaa itseään. On vaikea toteuttaa unelmia, jos elää jatkuvasti Energiavajauksessa.
-Hani Rautakorpi

Koulutuksen sisältö

Yoga Valon opettajakoulutuksessa emme opeta sinua miten Joogaa opetetaan, vaan hoidamme Sinut kuntoon ensin. Henkisesti ja Fyysisesti. Annamme välineitä, miten voisit kuoria Egon kerrokset pois, jotta näkisit taas omaa Tietoisuuden Valoa. Ihmisessä on kaikki tiedot ja taidot valmiina, kunhan uskallamme päästää irti ulkopuolisesta informaatiosta ja kääntää katsetta sisäänpäin kuuntelemaan kuka Minä olen, miksi tulin tähän maailmaan ja mitä on elämäni tarkoitus.

Hyödyt

Koulutuksen jälkeen olet valmis opettamaan Joogaa Sielulla ja Sydämellä, eikä lainatulla Egolla ja muiden tiedoilla. Selkeä näkemys antaa sinulle itsevarmuutta ja Tietoisuutta Elämään. Kuljet Joogapolulla tukevasti jalat maassa maadoitettuna. Joogapolulla tulet kohtaamaan paljon naurua ja itkua. Se ei ole missään tapauksessa helppo polku, joten se vaatii paljon kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä. Mutta kun kerran Valoa on sytytetty sisältäpäin, et joudu pimeään enää tässä elämässä.

jooga opettaja ohjaaja koulutus
YAI 200h

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Kutsumme sinut haastatteluun jossa kerromme lisää opetuksen sisällöstä.
Yoga Valon joogaopettajakoulutus on ainutlaatuinen, siinä on yhden osa-alueen sijasta kolme osa-aluetta. Opit joogaa, mindfulnessia ja ravitsemusta.
Uusi Nonstop joogaopettajakoulutus mahdollistaa koulutuksen aloittamisen juuri silloin kuin se itsellesi parhaiten sopii. Koulutus on aina joka toinen viikonloppu, 8 h lauantaina ja 8 h sunnuntaina. Koulutuksen pituus on kaikkiaan 5,5 kuukautta.
Koulutus tapahtuu Yoga Valon tiloissa Helsingissä, Kauppakeskus Redissä.
Koulutuksen hinta on 3900 € ja se sisältää myös vapaan joogaharjoittelun salissamme.

Paikat täyttyvät nopeasti, joten varmista omasi ilmoittautumalla mukaan heti!