Joogaopettajakoulutus

Sinustako Joogaopettaja?

Kouluttaudu joogaopettajaksi syksyn 2020 koulutusohjelmaan ja valmistu uuteen ammattiin vielä tänä vuonna.

Joogaopettajakoulutuksen sisältö

Joogaopettajaksi kahdessa sadassa tunnissa

Opiskele joogaopettajaksi Yogini Hani Rautakorven opetuksessa syksyllä 2020. Seuraava joogaopettajakoulutus käynnistyy elokuussa ja päättyy lokakuun lopulla. Kurssikokonaisuus käydään lauantaisin ja sunnuntaisin 01.08.-24.10.2020 Helsingissä. Kahdensadan tunnin pituinen joogaopettajakoulutus koostuu muun muassa erilaisista kehon ja mielen harjoitteista. Käytyäsi koulutuksen, olet valmis joogaopettaja. Sinua kouluttaa Yoga Alliance International (YAI) 200h -joogaopettaja.

Koulutukseen osallistujat saavat myös Yoga Valon joogapyyhkeet ja matot, sekä pääsevät osallistumaan rajoittamattomasti Yoga Valon joogatunneille koulutuksen ajan. Koulutuksen hinta on 3900,00 EUR, ja voit valita kolmesta maksuvaihtoehdosta sinulle sopivimman. Esimerkiksi maksu 10% kurssin hinnasta nyt, ja loput myöhemmin erissä.

”Yoga Valon opettajakoulutuksessa emme ainoastaan opeta sinua miten Joogaa opetetaan, vaan hoidamme Sinut kuntoon. Henkisesti ja Fyysisesti. Annamme välineitä, miten voisit kuoria Egon kerrokset pois, jotta näkisit taas omaa Tietoisuuden Valoa. Ihmisessä on kaikki tiedot ja taidot valmiina, kunhan uskallamme päästää irti ulkopuolisesta informaatiosta ja kääntää katsetta sisäänpäin kuuntelemaan kuka Minä olen, miksi tulin tähän maailmaan ja mitä on elämäni tarkoitus. Koulutuksen jälkeen olet valmis opettamaan Joogaa Sielulla ja Sydämellä. Selkeä näkemys antaa sinulle itsevarmuutta ja tietoisuutta elämään. Kuljet Joogapolulla tukevasti jalat maassa maadoitettuna. Joogapolulla tulet kohtaamaan paljon naurua ja itkua. Se ei ole missään tapauksessa helppo polku, joten se vaatii paljon kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä. Mutta kun kerran Valoa on sytytetty sisältäpäin, et joudu pimeään enää tässä elämässä.”

-Yogini, Hani Rautakorpi