fbpx

Onnellisuus

Kaikki perustuu siihen, kuinka paljon Energiaa sinulla on, eikä Onnellisuus tee siinä poikkeusta. Kehomme tunnetuimmat Energiakeskukset sijaitsevat pitkin selkärankaa, niitä on 7 ja niitä kutsutaan Chakroiksi.
Chakrojen väri tekee kehon Energiakentän ja sitä kutsutaan Auraksi. Kun opetan joogaa, on kaksi tärkeää asiaa, joita toistan ja painotan jatkuvasti: löydä Oma Energiasi ja Oma Selkärankasi.

Se, kuinka laadukas Elämä on, perustuu pitkälti siihen miten oma Selkärankasi voi. Näin Sielu käyttäytyy Energiatasojen 1-7 mukaisesti:

1. Kun Energiataso on hyvin matala, ajattelet vain syömistä suurimman osan päivästä. Mietit miten saat ruokaa ja syöt mahdollisimman paljon. Syöminen, juominen ja seksi ovat tärkeimmät asiat arjessasi.
2. Energiataso nousee vähän korkeammalle. Ei riitä, että on syötävä, vaan ruuan pitää maistua hyvälle. Osaat jo vaatia Laatua.
3. Kun perustarpeet on tyydytetty, haluat myös mainetta. Kaipaat Kunnioitusta ja Arvostusta yhteiskunnalta.
4. Nyt Energiataso on jo korkealla. Osaat rakastaa itseäsi, perhettäsi, sukulaisiasi, ystäviäsi, mutta myös ventovieraita ihmisiä. Tällä tasolla et ajattele vain itseäsi, omia etujasi, vaan haluat hyvää myös muille, Sydän Chakrasi on auki!
5. Kun sydämesi on auki ja täynnä Energiaa, haluat viedä hyvää sanomaa Ihmiskunnalle. Haluat jakaa arvokasta tietoa, mitä sinulla on. Haluat kirjoittaa hyviä kirjoja. Tämä on Kurkkuchakran ominaisuus.
6. Kun sinulla ei enää ole Egoa, ei itsekkyyttä, ahneutta, vihaa, kateutta, kiihtymystä, kolmas Silmä aukenee. Kolmas Silmä on kahden tavallisen silmän keskellä. Miksi se on keskellä? Koska tässä vaiheessa et enää vertaile; oikein väärin, menneisyys tulevaisuus, minä sinä. Katsot Maailmankaikkeutta ikuisessa Tietoisuudessa.
7. Puhtain ja Kirkkain Energia. Viisaus ja Tietoisuus. Olet päässyt pois Karman ympyrästä. Ole siis tietoinen Omasta Energiastasi. Nosta koko ajan Energiatasoasi, älä ainakaan laske sitä. Pidä huolta Selkärangastasi ja Hengitä!

/ Hani