fbpx

Tietämättömyys

Sota, kärsimykset, vääryydet ja ristiriidat, kaikki johtuvat Tietämättömyydestä. Nykyisessä hektisessä yhteiskunnassa elämme melkoisessa Energiavajauksessa. Vesistö ja ilma ovat saastuneet, maaperä on köyhä, ruoat eivät ole enää ravintorikkaita, eikä meillä ole myöskään aikaa ja tilaa omalle Energialle.

Olemme väsyneitä heti aamusta, vaikka juuri nukuimme pitkän yön. Energiavajauksen takia Mielemme ei ole enää Kirkas. Liian paljon sokerin ja nopeiden hiilareiden nauttiminen arjessa tekee meidän Energian Yiniksi. Muutumme itsekkäiksi, tuomitseviksi, epäinhimillisiksi…

Emme osaa kuunnella toisiamme Puhtaalla Energialla, vaan tahdomme aina suodattaa näkemisemme ja kuuntelemisemme Minun Oman Egon kautta. Sen kautta punnitaan onko tämä asia tai henkilö hyödyllinen minulle. Me teemme asioita oman edun ja oman onnen takia.

Elämä olisi paljon helpompaa ja rauhallisempaa, jos olisimme enemmän tietoisia meidän Aivojen kulun prosessista. Osaisimme erottaa mikä on minun Ego ja mikä on minun Energia (sielu).

Maailma olisi ihana, jos me vaan hyväksyisimme toisemme sellaisina kuin me olemme. Olisi ihanaa, jos emme enää ajattelisi vain omia etuja. Olisi ihanaa, jos vaan hengitämme ja hymyilemme kun nähdään.

/ Hani