fbpx

Tietoisuus

Yhden vuorokauden aikana mielessämme pyörii yli 20 000 ajatusta. Aivomme siirtyvät ajatuksesta toiseen eli meillä on ns. apinamieli. Jokainen pienikin ajatus vähentää Energiavarastomme.
Missä on Ajatus siellä on Energia. Kun ajatukset harhailevat joka paikkaan; menneisyyteen, tulevaisuuteen, työhön, ihmissuhteeseen, rahaan, maineeseen, meidän Energia jakautuu joka puolelle. Elämme vain puoliteholla tai pahimmillaan hyvin pienellä heikolla teholla.
Tietoisuus auttaa meitä leikkaamaan turhia ajatuksia ja asioita elämästämme. Se keskittää meidän Energian yhteen asiaan kerralla.
6 Aistia toimii koko ajan korostettuina. Esimerkiksi kun kävellään, ollaan tietoinen omasta kehostamme, selkäranka suorana ja rintakehä ylhäällä auki. Aistimme raikasta ilmaa, luonnon ihanaa tuoksua, Auringon lämpöä, veden voimakasta Energiaa. Kuulemme lasten kristallinaurua, tunnemme surua toisen sydämessä tai näemme huolia hänen silmissään.
Ollaan läsnä myös muita varten, on hän meille tuttu tai ei. Pidetään koti siistinä, jotta ilma virtaa estottomasti. Keho ja mieli ei ole roskis, joten älä heitä sinne mitä vaan.
Ole Tietoinen Omista Ajatuksista, Puhumisesta ja Toiminnastasi. Less is More, otetaan Maailma vastaan rauhallisin Mielin ja nautitaan Elämästä.

/ Hani